Varumärken

Varumärken


Våra utvalda varumärken och leverantörer är mycket viktiga för oss.

Nedan hittar ni våra köksleverantörer och främsta samarbetspartners.

Lidhults

 

Lidhults har över 75 års erfarenhet att tillverka kvalitetsprodukter. Varje kök tillverkas exklusivt för dig med respekt för tradition och känsla för hantverket. Lidhults tillverkar inredning som anpassas efter önskemål, behov och smak, allt från kök och badrum till garderober och bokhyllor.

 

 

Hemsida: www.lidhults.se

Lidhults
SieMatic

SieMatic


Ett av de högst ansedda köksmärken som finns, representerat över hela världen. Högsta klass, perfektion och design kännetecknar detta varumärke. Ritas och designas av oss på InredningsStudion.Hemsida: www.siematic.com

Maskiner


Vi arbetar med en mängd olika varumärken när det gäller maskiner och vitvaror, allt från Miele, Gaggenau och BORA till  AGA, Bertazzoni, Falcon, Ilve, Fjäråskupan och Smeg mfl.

Vi är både Miele Kitchen Prestige Partner och Gaggenau Premium partner.

Miele
flos

Belysning


Belysning är en av de viktigaste sakerna att planera för och inreda med för att få en miljö att fungera både praktiskt och funktionellt samtidigt som det med enkla medel ska gå att ändra till en stämningsfull och mysig miljö.

Lampor och belysning är ett stort intresse för oss och här hittar ni de flesta kända varumärkena som FLOS, Luceplan, BSweden, Gubi, Lightyears, Astro Lighting, Innermost, Woud mfl.

Möbler

 

Gubi, LEMA, HAY,  WOUD, Spekva, Leksandsstolen, &Tradition och Nonuform är några av de varumärken vi arbetar med när det gäller att komplettera kök eller matrum med tex. barstolar, matstolar & bord eller hyllor & speglar.

gubi
copenhagen bath

Badrum

 

Vi skapar badrumsmiljöer i både klassisk och modern design och har tillgång till ett brett sortiment av leverantörer.

Ytbeklädnad

 

Vi tillhandahåller golv- och väggbeklädnader till våra projekt; allt från sten till massiva trägolv och heltäckande textilmattor.

Allt för att hjälpa Dig med en helhetsdesign.

solidfloor

Kontakta oss

  Östra kanalgatan 6,

  652 20 Karlstad

   info@inredningsstudion.se

  Tel: 054 - 15 80 30

Sociala medier