Processen

Så här jobbar vi


Vi vet att frågorna man ställer sig när man ska välja kök kan vara många men med förmånen att kunna erbjuda kök från både Lidhults och SieMatic i kombination med vår erfarenhet, personlig service och omsorg av detaljer skapar vi, tillsammans med dig, ett unikt kök anpassat efter dina behov och önskemål.Första steget till ditt nya kök är att du bokar en tid med oss för ett möte där du i lugn och ro kan berätta om dina önskemål, visioner och prisbild. Det vi behöver av dig då är en måttsatt skiss på ditt kök. Alternativt kommer vi hem till dig och mäter upp ytorna och sedan bokar vi ett möte hos oss i butiken. Vi skissar på ditt nya kök tillsammans och går igenom alternativa lösningar och materialval.

inredningsstudion
inredningsstudion


Till nästa möte har vi arbetat fram planritningar och

databilder som ger en mycket verklighetstrogen bild av ditt nya kök samt en offert som beskriver vad som ingår.

Vi går igenom alla detaljer och eventuellt finjusterar något tills allt känns helt rätt.


Vi arbetar tillsammans fram ett förslag vad gäller design och budget .När du gjort en beställning så levererar vi utskrivna bilder

så att man i lugn och ro hemma kan känna in hur det kommer att bli och du kan fortsätta din planering med övriga detaljer som tex. golv, tak och tapeter.

Vi hjälper gärna till med att leverera en helhetslösning; allt från golvbeklädnad till belysning om du så önskar.


Vi gör de underlag som behövs för att bygga ditt nya kök på ett enkelt och smidigt sätt.


Vårt nätverk av duktiga hantverkare är stort och vi

jobbar tillsammans med dem dagligen och ser till att göra en byggplan tillsammans med dig så att du kommer att få den hjälp du behöver tills dess ditt nya kök är på plats och klart att njuta av och använda i många år framöver.


Välkommen!

inredningsstudion